DOTAM COMPLET MAGAZINE - DOTAM COMPLET SPATII COMERCIALE

Suntem o echipa, pregatita sa raspunda prompt celor mai exigente standarde de calitate in domeniul DOTARII SPATIILOR COMERCIALE A INSTALATIILOR, UTILAJELOR si ECHIPAMENTELOR FRIGORIFICE.

Ne adresam unei game largi de beneficiari  din diverse sfere de activitate, atat persoane fizice cat si persoane juridice, oferim un sistem complet de solutii moderne si calitativ superioare pentru DOTAREA COMPLETA A SPATIILOR COMERCIALE.

Inainte de orice noi  vorbim de calitate. Pentru ca experienta clientilor, cu produsele noastre, sa fie una de exceptie, oferim partenerilor nostri produse de inalta calitate, informatii si suport.

Obiectivul principal este de a furniza servicii conforme conditiilor specifice la termenele stabilite in scopul cresterii satisfactiei clientilor.

Firma noastra se adreseaza unei game largi de beneficiari  din diverse sfere de activitate, atat personae fizice cat si juridice, ofera un sistem complet de solutii modern si calitativ pentru vitrine frigorifice, rafturi si gondole metalice, dulapuri si camere frigorifice, utilaje si echipamente frigorifice.

Raspunde prompt comenzilor clientilor nostri si ne prezentam acolo unde clientul are nevoie de produsele si serviciile noastre.

Investim permanent in noi tehnologii si furnizam clientilor nostri noi solutii din domeniu, transformam fiecare proiect intr-o lucrarea unica.

Frigo Max International SRL

Cod unic de identificare: 36854780

Numar inmatriculare: J23/5050/2016

Adresa: Jud. Ilfov, Orş. Bragadiru, Str. Dumbravei, Nr.2a, Vila Nr.157

FORMULAR CONTACT