Aplicaţiile frigului industrial, ca metodă de conservare, reprezinta pentru firma noastra proiectarea, executarea si punerea in functiune a camerelor frigorifice, depozitelor si tunelelor frigorifice.

Se utilizeaza pentru pastrarea produselor alimentare si conditionarea aerului

  • in industria alimentara, pentru realizarea unor procese tehnologice sau pentru depozitarea produselor;

  • abatoare si carmangerii

  • industria vinului

  • depozite legume si fructe

  • in medicina

  • in farmaceutica

  • hoteluri, restaurante.

    Depozit cu atmosferă controlată: Cameră rece concepută şi echipată pentru depozitare intr-o atmosferă a cărei compoziţie este diferită de cea a aerului.

    Cameră de prerăcire: Cameră rece concepută pentru răcirea rapidă a produselor inainte de expediere, sau inaintea depozitării.

   Cameră frigorifică pentru depozitare: Cameră rece pentru o temperatura de păstrare sub 0°C, concepută pentru recepţionarea şi depozitarea produselor deja răcite pană in apropierea temperaturii de depozitare a acestora.

   Cameră pentru produse congelate: Cameră rece pentru păstrarea produselor congelate in prealabil şi a căror temperatură este inferioară punctului de congelare a produselor.

   Instalaţie de congelare: Instalaţie concepută pentru congelarea produselor.

   Instalaţie frigorifică: Ansamblu de elemente ale uneia sau mai multor maşini frigorifice şi toate aparatele, maşinile, accesoriile, fluidele şi tubulaturile necesare funcţionării acestora, ca şi distribuirii şi utilizării frigului.

Tunele de congelare rapida(soc): sunt spatii cu temperature controlata, ale caror instalatii frigorifice realizeaza intr-un timp scurt temperatura necesara produselor proaspete ce urmeaza a fi congelate conform procesului tehnologic alimentar.

    Usi frigorifice: Folosite pentru camere frigorifice de congelare sau refrigerare.